ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΕ/ΤΑΚ – εκδήλωση για τη διαδικασία ρύθμισης αυθαιρέτων

Εκδηλώσεις – Συζητήσεις για τη διαδικασία ρύθμισης αυθαιρέτων σύμφωνα με το Ν.4495/2017.

Πραγματοποιήθηκε στις 15/2/2019 ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στη Σητεία για τη διαδικασία ρύθμισης αυθαιρέτων σύμφωνα με το Ν.4495/2017.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος της Δ.Ε. Ειρήνη Βρέντζου ενώ ανέπτυξαν εισηγήσεις οι:

Κώστας Μπάκιντας, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και μέλος της Δ.Ε. Αντώνης Μαυρογιάννης, Πολιτικός Μηχανικός, μέλος της Αντιπροσωπείας και Προϊστάμενος του τμήματος αυθαιρέτων της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ηρακλείου. Κική Κοιλάδη, Αρχιτέκτονας, Προϊσταμένη του τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Επίσης παρουσίασαν παραδείγματα τα μέλη της ομάδας εργασίας Βάλια Πετράκη, Αρχιτέκτονας και Παντελής Μοχιανάκης, Πολιτικός Μηχανικός. Τέλος απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου Γιώργος Καφφετζάκης.

Η ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στις 16/2/2019 στην Ιεράπετρα.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή των συναδέλφων και με την εκτίμηση ότι ήταν αποτελεσματικές και βοήθησαν στην αντιμετώπιση των θεμάτων.

Για τη Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ

Η Πρόεδρος

Ειρήνη ΒρέντζουΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» - ΥΠΟΕΡΓΟ 12