Δελτίο Τύπου ΤΕΕ ΤΑΚ: Ενημέρωση ΚΕΝΑΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΕ/ΤΑΚ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΕ/ΤΑΚ για τις αλλαγές του ΚΕΝΑΚ

 

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τεχνικές Οδηγίες Τ.Ε.Ε. (ΤΟΤΕΕ) για την Ενεργειακή Απόδοση και «Ενεργειακοί Έλεγχοι του Ν. 4342/2015». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΤΕΕ/ΤΑΚ και σε αυτή συμμετείχαν με εισηγήσεις – παρουσιάσεις συντάκτες και συντονιστής της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2017.

 

Η συμμετοχή των συναδέλφων υπήρξε για άλλη μια φορά μαζική και εποικοδομητική καθώς συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση με τις παρατηρήσεις και τις απορίες τους καταδεικνύοντας τόσο το ενδιαφέρον των μηχανικών για τις εξελίξεις στα θέματα του ΚΕΝΑΚ και των ενεργειακών επιθεωρήσεων όσο και την αναγκαιότητα διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την επικαιροποίηση των γνώσεων των μηχανικών. Οι εύστοχες παρατηρήσεις των συναδέλφων, η άρτια κατάρτιση των ομιλητών επί των θεμάτων και η συγκεντρωτική επισκόπηση επί των αλλαγών στον νέο ΚΕΝΑΚ του προέδρου της “Α” κ. Μπάμπη Κουτρούλη διαμόρφωσαν μια πολύ ζωντανή και παραγωγική συζήτηση.

 

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του ΤΕΕ/ΤΑΚ να λειτούργησε βοηθητικά για τους συναδέλφους και με χαρά δεσμευόμαστε για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.

 


Για τη Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ

Η Πρόεδρος

Ειρήνη Βρέντζου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΑΚ 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» - ΥΠΟΕΡΓΟ 12