ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06-02-2019: e-adeies

Ενημερωτικές – Εκπαιδευτικές συναντήσεις για το Πληροφοριακό Σύστημα e-adeies και την Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών.

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές – εκπαιδευτικές συναντήσεις για το Πληροφοριακό Σύστημα e-adeies και την Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών:

Στις 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση αποκλειστικά για τα στελέχη των Τμημάτων των Υπηρεσιών Δόμησης στην Ανατολική Κρήτη. Η συνάντηση έγινε στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ηρακλείου (Πλατεία Δασκαλογιάννη, Ηράκλειο).

Στις 19.00 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση για τους συναδέλφους μηχανικούς στο Ηράκλειο στο Πειραματικό Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ηρακλείου (Λ. Πλαστήρα 10, Ηράκλειο).

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στις 11.00 π.μ. ανοικτή εκδήλωση με το ίδιο θέμα.

Κεντρικοί ομιλητές στις παραπάνω συναντήσεις – εκδηλώσεις ήταν τα στελέχη του ΤΕΕ

– κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, προϊστάμενος Διεύθυνσης Επαγγελματικής

Δραστηριότητας ΤΕΕ και

– κ. Κλεοπάτρα Δήμα, Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Έγινε παρουσίαση του ηλεκτρονικού συστήματος έκδοσης των Οικοδομικών Αδειών καθώς και ζητημάτων που χρήζουν τροποποιήσεων και βελτιώσεων.

Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στον Άγιο Νικόλαο, η παρουσία των συναδέλφων και η διάθεσή τους να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σχετικά με το νέο τρόπο έκδοσης των οικοδομικών αδειών ήταν αξιοσημείωτη. Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων με τις εύστοχες παρατηρήσεις και επισημάνσεις τους και η άρτια κατάρτιση επί των θεμάτων των ομιλητών οδήγησε για άλλη μια φορά σε μια πολύ ζωντανή συζήτηση. Ελπίζουμε η πρωτοβουλία του ΤΕΕ/ΤΑΚ να λειτούργησε βοηθητικά για τους συναδέλφους και με χαρά δεσμευόμαστε για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων στο άμεσο μέλλον.

Για τη Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ

Η Πρόεδρος

 Ειρήνη Βρέντζου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

panoramic

panel

speakers

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ της 19-5-2024 ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ