Δελτίο τύπου 4/2/2008, Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των μηχανικών για το ασφαλιστικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4.2.2008
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ, η ΕΜΔΥΔΑΣ και όλοι οι Κλαδικοί σύλλογοι καλούν όλους τους Μηχανικούς στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη ΔΕΥΑ Ηρακλείου, στις 9.15 π.μ. ( Βύρωνος 1) , με στόχο την Αναβολή της δημοπράτησης του έργου «Επείγοντα έργα Ύδρευσης – Αποχέτευσης 2007 – Συνδέσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης 2007 , στη ΔΕΥΑ Ηρακλείου », Π/Υ 1.490.000,00 ευρώ.
Για το Νομό Λασιθίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ–ΤΑΚ και όλων των συλλόγων καθώς και όλων των συναδέλφων μηχανικών, στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομ/κής Αυτ/σης Λασιθίου στις 9.15 π.μ. , με στόχο την Αναβολή της δημοπράτησης του έργου «Επικάλυψη ρέματος στην περιοχή του Νέου 2ου Νηπιαγωγείου και Νοσοκομείου Νεάπολης», Π/Υ 100.000,00 ευρώ.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 12.00, έχει ζητηθεί συνάντηση των εκπροσώπων όλων των επιστημονικών φορέων με την Υπουργό και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.
Επίσης, επειδή το ασφαλιστικό είναι υπόθεση όλων μας και όχι μόνο των εργοληπτών ή των μηχανικών δημοσίου, υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 20.00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί Παντεχική συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπροσωπείας στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών στο Ηράκλειο, με στόχο τη συζήτηση για το ασφαλιστικό.
Τέλος, το ΤΕΕ/ΤΑΚ μαζί με την ΕΜΔΥΔΑΣ και όλους τους κλαδικούς συλλόγους θα συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 13 Φεβρουαρίου 2008.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» - ΥΠΟΕΡΓΟ 12